top of page
VFsolutions hotels
Ξενοδοχειακές Μονάδες & Καταλύματα

Η διαχείριση της υγιεινής αποτελεί τον πλέον σημαντικό παράγοντα στον ξενοδοχειακό κλάδο και τον κλάδο της εστίασης καθώς συντελεί στην ευεξία των πελατών και προβάλει το χαρακτήρα του ξενοδοχείου ή του καταλύματος.

Εκτός της υγιεινής, σημαντικό ρόλο για τον κάθε επαγγελματία παίζει και η συντήρηση με τα κατάλληλα επαγγελματικά καθαριστικά, καθώς επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού.

Οι υπεύθυνοι διαχείρισης προμηθειών  που δίνουν έμφαση στο τέλειο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την οικονομία, επιλεγούν την VF solutions.

Το σύνολο της γκάμας προϊόντων μας είναι πλήρως αποτελεσματικά αλλά και οικονομικά στη χρήση. Η ομάδα επιστημόνων της VF solutions έχει δουλέψει σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης, ώστε να καταφέρει τον συνδυασμό αποτελεσματικότητας  και οικονομικής χρήσης.

Εγκαταστάσεις - εξωτερικοί χώροι.

Η πρώτη εντύπωση μετράει πολύ στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η προσμονή του ταξιδιώτη κορυφώνεται ακριβώς πριν την είσοδο. Αυτή η προσδοκία μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη θέα ενός καλοδιατηρημένου εξωτερικού χώρου.  Η καθαριότητα ενός ξενοδοχείου είναι το πρώτο που θα παρατηρήσουν οι πελάτες.

Η VF solutions με τις σειρές προϊόντων  Multi-Cleaning Series και Expert series θα γίνει ο σύμμαχος σας με προϊόντα για τον εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό σε :

  • Χαλιά – Μοκέτες (Zero Carpet)

  • Παρκέ (Zero)

  • Τζάμια - Γυάλινες εισόδους (Surfglass)

  • Δάπεδα-Επιφάνειες  (Daily)

  • Ξύλινα τραπέζια/πάγκους, δερμάτινους και υφασμάτινους καναπέδες (Green)

 

Καθαρό και αστραφτερό μπάνιο.

Η κάλυψη των αναγκών των οι πελατών σας είναι ο στόχος μας. Αυτό που όλοι επιθυμούν είναι καθαριότητα και η όμορφη εικόνα στα μπάνια τους.

Η VF solutions με την σειρά προϊόντων Multi-Cleaning Series προσφέρει επίσης τον απόλυτο καθαρισμό σε:

 

Επίσης προσφέρουμε την επιλογή σε Κρεμοσάπουνο ή Αφροσάπουνο με υπέροχο άρωμα.

 

Καθαρισμός σύμφωνα με τους κανονισμούς υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο χώρος της κουζίνας είναι ζωτικής σημασίας για τη φήμη ενός ξενοδοχείου και του εστιατορίου του. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η υγιεινή τηρείται στο μέγιστο επίπεδο στους χώρους αυτούς.

Η VF solutions προσφέρει όλα τα απαραίτητα προϊόντα καθαρισμού ώστε να συνδυαστεί το άψογο αποτέλεσμα με την διατήρηση σε άριστη κατάσταση του εξοπλισμού σας, όπως πιάτα, ποτήρια, σερβίτσια, σκευή κουζίνας αλλά και  επιφανειών από ανοξείδωτο ατσάλι, φούρνους φούσκες κλπ.

Η VF solutions με τις σειρές προϊόντων Kitchen Care Series και Expert series  έχει τις λύσεις για:

Καθαρισμός κλινοσκεπασμάτων σε συνδυασμό με οικονομία.

Τα κλινοσκεπάσματα είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια που πρέπει να διαχειριστεί κάθε ξενοδοχείο –  κατάλυμα.

Παρόλο που πολλά ξενοδοχεία –  καταλύματα επιλεγούν τη λύση της εξωτερικής διαχείρισης καθαρισμού των κλινοσκεπασμάτων, μελέτες δείχνουν ότι η αυτοδιαχείριση έχει πολλά πλεονεκτήματα για την εκάστοτε επιχείρηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται ενδεικτικές τιμές της αντοχής των λινών, στο καθάρισμα στο τμήμα πλυντηρίου του ξενοδοχείου και σε εξωτερικό πλυντήριο:

·Σε περίπτωση που η σύνθεση των λινών είναι από βαμβάκι και πολυεστέρα, η αντοχή τους αυξάνεται τουλάχιστον κατά 50%.

 

Επιπλέον, μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος ανάμεσα στην παράδοση του ακάθαρτου ιματισμού και την παραλαβή του από το πλυντήριο, αφού δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στη μεταφορά. Τέλος, δεν υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούν τα λινά του ξενοδοχείου σας µε αυτά κάποιου άλλου, πιθανότητα που δεν αποκλείεται στα εξωτερικά πλυντήρια

Η VF solutions με τις σειρές προϊόντων Laundry series έχει τις λύσεις και για τον καθαρισμό και λεύκανση του ιματισμού σας με τα προϊόντα :

 

Τέλος  σε απαίτηση των εποχών για την πρόληψη και προστασία από το νέο ιό Covid-19 η VF solutions διαθέτει αλκοολούχα διαλύματα 70% σε μορφή υγρού αλλά και Gel (Alcolsol – Alcolgel).

1-page-002.jpg

είδη καθαρισμού απορρυπαντικο πλυντηριου πιατων επαγγελματικα επαγγελματικα ειδη καθαρισμου απορρυπαντικα για ξυλινο πατωμα προμηθειες καταστηματων εστιασης αντισηπτικο χεριων απορρυπαντικο πλυντηριου πιατων Καμένα λίπη Καρβουνιλα Επαγγελματικα απορρυπαντικα καθαρισμου επαγγελματικα προιοντα καθαρισμου

bottom of page